Så här fungerar Yepstr

En Kort guide om hur Yepstr fungerar

Så hittar du hjälp via Yepstr ⚡️

Välj tjänst, fyll i ditt behov och starta din sökning

Vi matchar dig med passande ungdomar

Inom 72 timmar matchar vi dig med 1-3 ungdomar baserat på vilken kategori du valt.

När du hittat din vardagshjälte så kan du enkelt boka och betala via appen på dina villkor.
Genom att boka uppdragen via appen ingår vår ansvars-, olycksfalls- och egendomsförsäkring (läs mer om vår försäkring). Samt blir betalningen mycket smidigare.

Så betalar du 💸

• Efter bokat uppdrag ska ungdomen rapportera tid. Du får då en notis om att du kan betala. Du kan enkelt ändra detaljer när du betalar om t.ex tiden inte skulle stämma.
  • Om du inte bokat så kan du enkelt betala ungdomen genom att klicka betala i chatten och fylla i alla uppgifter.

Kundtjänst är alltid nära till hands 🛟

Om du stöter på problem eller har frågor så kan du alltid chatta med vår kundtjänst. Det gör du enkelt via ”Konto”.