Så hittar du hjälp via Yepstr ⚡️

Välj tjänst, fyll i ditt behov och starta din sökning

Du kommer även behöva välja ett startpaket (300kr, 1000kr eller 1500kr - du får rabatt på timpriset när du väljer 1000 eller 1500 kr) detta eftersom vi kommer matcha dig med ungdomar och vill därför inte slösa ungdomarnas tid. Läs mer om plånboken

Vi matchar dig med passande ungdomar

Inom 72 timmar matchar vi dig med 1-3 ungdomar baserat på vilken kategori du valt.

• Är ditt jobb Barnpassning, Läxhjälp, Husdjur eller Sport och musik? Ungdomarna bokas in på en kostnadsfri intervju.

• Är ditt jobb Trädgårdshjälp, Måla och bygg, Festhjälp eller Övrigt? Vi bokar in en passande ungdom direkt för jobbet.

Du kan alltid chatta, ringa och se ungdomens profil.

När du hittat din vardagshjälte så kan du enkelt boka och betala via appen på dina villkor.
Genom att boka uppdragen via appen ingår vår ansvars-, olycksfalls- och egendomsförsäkring (läs mer om vår försäkring). Samt blir betalningen mycket smidigare.

Så betalar du 💸

Efter bokat uppdrag ska ungdomen rapportera tid. Du får då en notis om att du kan betala.

Du kan enkelt ändra detaljer när du betalar om t.ex tiden inte skulle stämma.

Om du inte bokat så kan du enkelt betala ungdomen genom att klicka betala i chatten och fylla i alla uppgifter.

Efter betalning kan du även ge ungdomen ett omdöme.

Kundtjänst är alltid nära till hands 🛟

Om du stöter på problem eller har frågor så kan du alltid chatta med vår kundtjänst. Det gör du enkelt via ”Konto”.