Ladda först ner Yepstr-appen.

För iPhone: från App Store. För Android: från Google Play.

Steg 1/3. Hitta hjälp av ungdomar i närheten.

1.1. Presentera dig själv genom att skapa en profil.

• Skapa ett konto med ditt telefonnummer och verifiera din identitet med BankID.
  • Till sist behöver du bara berätta vad du vill ha hjälp med. Enkelt, eller hur?

1.2. Nu har du en lista med ungdomar som söker jobb i närheten av dig

Se deras profiler, avstånd till dig, timkostnad och annan bra information. Vi använder en smart algoritm för att hitta dina bästa matchningar.

Två tips:

• Du ökar dina chanser att få hjälp snabbt om du använder en bra profilbild och en beskrivande text.
  • Vi rekommenderar starkt att du håller alla diskussioner i chatten för både din och ungdomarnas säkerhet. Våra ungdomars säkerhet är vår absolut högsta prioritet!

1.3. Boka ditt första möte.

Efter att du chattat kan du boka en gratis intervju.

Tips: Vi rekommenderar att du har ett möte på 30 minuter - 1 timme.

1.4. Träffa din Yep (vi kallar alla ungdomar på Yepstr för Yeppar, det står för Young Entrepreneur): digitalt med t ex Google Meet eller som fysiskt möte.

Tips: Kom överens om var ni ska ses (om mötet inte är digitalt), vi rekommenderar en offentlig plats.

Två förslag:

• För vissa av våra yeppar kan det vara deras första jobb någonsin. Visa förståelse för viss nervositet!
  • Bra ämnen att diskutera vid ditt första möte. Läs mer >>

Steg 2/3. Boka jobb & betala på Yepstr

2.1. Direkt efter mötet, boka ett enstaka eller återkommande jobb med ett av två alternativ:

• Från chatten:
  • Från bokningssidan:

2.2. Det är enkelt att betala: använd ett bankkort eller Swish.

Vad gäller med skatten? Läs mer om skatter >>

Steg 3/3. Skriv en recension!

Det hjälper våra yeppar att hitta fler jobb och bygga sitt allra första CV.

Njut av din fritid! Vi är glada att du hittat den hjälp du behöver.

Har du fler frågor? Läs våra Frågor&Svar >>