För föräldrar

Förälder: Mitt barn vill jobba via Yepstr, men hur funkar det?

Yepstr är en plattform som kopplar samman familjer med ungdomar (15-24 år) i området som kan hjälpa dem med enklare jobb som barnvakt, läxhjälp eller hundpassning.

Yepstr är en plattform som kopplar samman familjer med ungdomar (15-24 år) i området som kan hjälpa dem med enklare jobb som barnvakt, läxhjälp eller hundpassning.

Idag har vi närmare 100 000 användare och Yepstr är förmodligen världens tryggaste plattform för ungdomsjobb!

Bland annat tack vare:

• Alla våra användare är verifierade med BankID
  • Alla ungdomar är olycksfallsförsäkrade genom IF
  • Du som förälder blir alltid informerad om vilka uppdrag ditt barn tar (om hen är under 18 år)

Mer nyfiken på Yepstr? Hugg tag i ditt barn och surfa in på www.yepstr.com. Och kolla definitivt in videon nedan:

Frågor? Du är alltid varmt välkommen att höra av dig till Natalia i vår support. Du hittar henne genom att klicka på chattikonen här till höger 😊

PS. Hjälp med föräldragodkännandet hittar du här.