För föräldrar

Förälder: Föräldragodkännande - hur funkar det?

Allt du behöver veta som förälder

Vi på Yepstr vill vara världens säkraste plattform för ungdomsjobb (såsom barnvakt, läxhjälp och hundpassning).

Därför har vi som första plattform i världen lanserat föräldrakonton. Det betyder helt enkelt att du som förälder behöver godkänna att din dotter eller son tar ungdomsjobb via Yepstr.

Det ger oss också möjlighet att informera dig om vilka jobb din son eller dotter tar så att du har full koll!

Såhär går det till

1. När ditt barn har fyllt i dina uppgifter i appen så får du ett sms.
  2. Klicka på länken i smset. (Obs! Viktigt att du använder länken i smset eftersom det är den som gör att vi kan koppla ihop dig med din dotter/son).
  3. Godkänn med BankID att din dotter eller son får jobba via Yepstr.

Klart!