Beroende på din level och ålder rekommenderar vi en lön på 80-120 kr/timmen

När du utför uppdrag, får härliga utvärderingar, går upp i level och blir äldre, kommer din rekommenderade lön att höjas. Lönen är satt efter fackens rekommendationer för sommarjobb.

På företagsjobb tjänar du 120 kr/tim

Skatt, pension och sociala avgifter dras direkt på din lön, precis som i riktiga livet, så du får ut ca 70% av summan. Du kommer bli anställd av Frilans Finans och lönen kommer efter 2 veckor.

Det finns ingen gräns för hur hög timlön du kan ha på Yepstr

Du kan alltid förhandla om din lön. Men inte på en gång. Skapa förtroende först och förhandla sedan!

Ändra lön

Din lön kommer att höjas automatiskt när du går upp i level. Om du vill ändra din lön innan dess, behöver du förhandla med din uppdragsgivare. Denne kan då klicka på din profil, och välj Ändra timlön. Var noga med kommunikation så att alla parter är med på den förändrade lönen. Du kan inte själv ändra din lön utan att förhandla med din uppdragsgivare.

På Yepstr behöver du inte vänta till den 25:e varje månad!

När du jobbar för dina grannar sker betalning tryggt och säkert via appen. Få betalt inom 6 dagar via kort eller få pengarna på kontot direkt via Swish.

Om uppdraget tog längre eller kortare tid än vad som var sagt från början kan beställaren enkelt redigera arbetstiden. Det kan stå olika saker på kontoutdraget beroende på hur din beställare väljer att betala.

Du kan enkelt se när pengarna beräknas komma om du går in på din Profil och klickar på "Mina utbetalningar".

När du genomför företagsjobb kommer lönen på fredagar ca två veckor senare, betalningen är märkt 'FF lön'. Dessa pengar är redan skattade och klara vilket innebär att du kommer få 70% av det totala beloppet. Skulle du tjäna mindre än 19 670 kr på ett år kommer du få tillbaka allt du skattat i samband med deklarationen. Riktigt softa pengar lagom till sommaren.

KA -TJING!