Hos Yepstr betalar du via appen med kort eller Swish - smidigt och säkert.

Swish och kortbetalning

När uppdraget är utförts får du en notis från appen om att det är dags att betala. Väljer du kort har har ungdomen pengar på kontot efter ca en vecka beroende på mottagarbank. Betalar du med Swish kommer pengarna in direkt. Du behöver inte ha ungdomens telefonnummer för att swisha, det har vi.

Oavsett betalsätt går alltid ungdomens ersättning oavkortat till denne. :D

Yepstr Plus

När du bokar och betalar din barnvakt via Yepstr kan du välja att teckna Yepstr Plus för att vi ska hantera kontrolluppgifter, du får dessutom tillgång till en marknadsledande ansvars- och olycksfallsförsäkring.

Timändring och utlägg

Tog uppdraget längre eller kortare tid än planerat? Inget fara. I samband med betalning får du möjlighet att ändra antalet timmar så tiden blir korrekt. Här kan du även lägga på en extrapeng för utlägg eller dricks - detta går förstås direkt till ungdomen.