Beställare: Betalning - så här funkar det

Hur betalningar går till på Yepstr

Att betala för jobbet du har fått utfört är enkelt!

Såhär betalar du på Yepstr:

1. Se först till att du har bokat jobbet, då är du och ungdomen försäkrade och får påminnelser.
  2. Efter jobbet är klart så ska ungdomen rapportera tid
  3. Du får då en notis och kan betala med bara ett klick eller två.

Tog jobbet längre/kortare tid än beräknat?

Inga problem! I samband med betalning får du möjlighet att ändra antalet timmar så tiden blir korrekt.

Har ni ingen bokning?

Återigen, inga problem!
Gå in i chatten med ungdomen och klicka "Betala", svårare än så är det inte.

Vanliga frågor

• Hur lång tid tar det innan ungdomen får sin lön?
    0 tid! Direkt efter att du betalat ska ungdomen ha sin lön på kontot.
  • Vi har kommit överens om en annan timlön, hur ändrar vi timlönen?
    Gå in i chatten med ungdomen, klicka på de tre prickarna längst upp till höger, klicka "Ändra timpris", sedan är det bara att ändra lönen/priset till det ni kommit överens om. Alla kommande och existerande bokningar kommer då uppdateras.