Den 31a mars uppdaterar vår betalningsleverantör Stripe sina regler inom EU. Detta kan innebära att du behöver verifiera din identitet med ett foto på en id-handling för att få din utbetalning.

Kortfattat: Du kan behöva ladda upp en bild på ditt pass, id-kort eller körkort för att få ut pengarna du tjänar via Yepstr.

Så vad behöver du göra?

• Om du uppdaterar Yepstr-appen och går in under "Konto" → "Hantera lönekonto" så kan du redan idag ladda upp en bild på ditt pass, id-kort eller körkort. Följ instruktionerna i appen så är du klar.
  • Vi kommer såklart alltid meddela dig om det skulle vara så att du har pengar som ligger och väntar men inte kan betalas ut.