Just nu har du chansen att göra ambassadörsjobb för Yepstr! Ditt uppdrag är att dela ut flygblad med din personliga kod. Bor du i ett villaområde? Dela ut flygblad i dina grannars brevlådor! Bor du i lägenhet? Sätt upp flygbladen i mataffärer och på anslagstavlor.

Flygbladen skickas till dig via mejl när du har sökt uppdraget och alla instruktioner finns i chatten. Yepstr betalar dig för 2 timmars jobb. Pengarna kommer in på ditt konto efter cirka 6 arbetsdagar efter godkänt uppdrag.

Har du INTE fått flygbladen till din mejl? Då ber vi dig att kolla följande:

1. Kolla att du har korrekt mejl i din Yepstr profil. Gå in på profil -> personuppgifter -> hantera privata personuppgifter -> din e-post -> klicka ifall du behöver ändra -> klar.
  2. Mejlet kan ha hamnat i din skräppost. Tänk även på att flygbladet är bifogat längst ned i mejlet.
  3. Se till att hela din Yepstr-profil är ifylld med så mycket information som möjligt. Saknas viss information kan vi inte skicka flygbladen till dig. Du uppdaterar din profil genom att trycka på profil -> se din profil -> redigera -> lägg till info och tryck sedan på -> klar.
  4. Se till att dina notiser är på annars får du inte mejlet. Gå in på profil -> notifikationer -> hantera notifikationer -> och klicka i att du vill ha notiser på email för uppdragsrelaterade meddelanden.

Om du har testat alla dessa steg men fortfarande inte fått flygbladen, hör av dig till oss i chatten så hjälper vi dig. Lycka till!

PS: Hör gärna om din förälder kan hjälpa till med utskrifterna. Och nedan en video som förklarar exakt hur det går till.