Vi på Yepstr vill vara världens säkraste plattform för ungdomsjobb (såsom barnvakt, läxhjälp och hundpassning).

Därför har vi som första plattform i världen lanserat föräldrakonton. Det betyder helt enkelt att du som förälder behöver godkänna att din dotter eller son tar ungdomsjobb via Yepstr.

Det ger oss också möjlighet att informera dig om vilka jobb din son eller dotter tar så att du har full koll!

Såhär går det till

1. När din dotter/son har fyllt i dina uppgifter i appen så får du ett sms.
  2. Klicka på länken i smset. (Obs! Viktigt att du använder länken i smset eftersom det är den som gör att vi kan koppla ihop dig med din dotter/son).
  3. Efter detta kan två saker hända:

> Om du INTE har Yepstr så kommer tas du till App Store/Google Play där du kan ladda ned Yepstr. Så fort du skapat ett konto (och bevisat att du faktiskt är förälder till din dotter/son) så får du ett meddelande där du kan godkänna din dotter/son.

> Om du har Yepstr sedan tidigare så öppnas appen automatiskt och du får upp ett meddelande där du kan godkänna din dotter/son.

Klart!