Vi på Yepstr vill vara världens säkraste plattform för ungdomsjobb (såsom barnvakt, läxhjälp och hundpassning).

I Sverige är det lag på att man har sin förälders (eller målsmans) godkännande för att kunna ta jobb som omyndig, det vill säga om man är under 18 år. Därför har vi lanserat föräldrakonton. Det betyder att en av dina föräldrar behöver godkänna att du tar jobb via Yepstr.

Men var inte orolig, det tar inte mer än någon minut!

Såhär gör du:

1. Gå in under din profil och klicka på Föräldragodkännande.
  2. Fyll i din förälders namn och telefonnummer.
  3. Ett sms skickas nu till din förälder. Be din förälder att klicka på länken i sms'et.  Efter detta kan två saker hända:

> Om din förälder INTE har Yepstr så öppnas App Store/Google Play. Där behöver hen ladda ner Yepstr och skapa ett konto (för att bevisa att hen faktiskt är din förälder). Därefter kan de godkänna att du jobbar via Yepstr!

> Om din förälder har Yepstr sedan tidigare så öppnas Yepstr automatiskt när hen klickar på länken och kan då direkt godkänna att att du jobbar via Yepstr.

Klart!

PS. Det är viktigt att din förälder använder länken de får via SMS - det är den som gör att vi vet att det är just din förälder!