Yepstr är världens säkraste plats för tonårsjobb. Därför kräver vi att nya användare verifierar sin identitet med både BankID och sitt telefonnummer.

Har du ett konto du inte längre kommer in på?

Jag har Mobilt BankID men det funkar ej!

Om du är under 18 år så har du sannolikt inte ett riktigt BankID, utan ett SäkerhetsID som man ger till omyndiga personer.

Du MÅSTE då gå till ditt bankkontor med din förälder eller målsman och beställa ett riktigt BankID. Man kan inte beställa ett riktigt BankID över nätet eller via telefon.

Jag har skyddad identitet eller samordningsnummer

Vi har idag ingen möjlighet att skapa konton till personer med skyddad identitet eller ett samordningsnummer. Supertrist, vi vet - och något vi hoppas lösa snart! Här är det bankerna som bromsar oss :(