För alla: BankID problem

Vad gör man om man inte har Mobilt BankID eller om det inte funkar?

Yepstr är världens säkraste plats för ungdomsjobb. Därför kräver vi att alla användare verifierar sin identitet.

Mitt Mobila BankID funkar inte

Om du är under 18 år så har du sannolikt inte ett riktigt BankID, utan ett SäkerhetsID som ges till omyndiga personer.

Vi har dock lanserat en ny lösning där du kan verifiera dig med en svensk ID-handling såsom ett pass, körkort eller ID-kort.

Såhär gör du:

1. När du försöker logga in, tryck på "Verifiera med annan metod
  2. Du kommer då kunnaverifiera dig med "Authenteq" istället

Jag har skyddad identitet eller samordningsnummer

Vi har idag ingen möjlighet att skapa konton till personer med skyddad identitet eller ett samordningsnummer. Supertrist, vi vet - och något vi hoppas lösa snart! Här är det bankerna som bromsar oss :(

Har du ett konto du inte längre kommer in på?

Klicka här!