Ibland händer det saker som ändrar planen. Kanske dyker något upp som gör att man inte längre behöver hjälp eller så måste skjuta fram uppdraget.
Vi visar hur du ska göra då:

Annons

1. Gå in på annonsen
  2. Klicka på de tre små prickarna uppe i hörnet av annonsbilden
  3. Välj stäng eller ändra annonsen
  4. Ungdomarna meddelas automatiskt och annonsen ändras eller hamnar i din historik

Bokat uppdrag eller intervju

1. Gå in på bokningen
  2. Scrolla längst ned i uppdragsbeskrivningen
  3. Välj avbryt eller ändra bokning.
  4. Ungdomarna meddelas automatiskt och bokningen ändras eller hamnar i din historik

Tänk på att även personligen meddela ungdomen, det upplevs trevligt och du föregår med gott exempel.