Ibland händer det saker som ändrar planen. Kanske dyker något upp som gör att man inte längre behöver hjälp eller så måste du skjuta fram uppdraget.
Behöver du ändra något, gör du så här:

Annons

1. Annonser finns under fliken Konto

2. Under "Mina annonser" klickar du på din annons

3. Ändra din annons

4. Annonser uppdateras automatiskt

Om du vill stänga av din annons klickar du bara på Stäng annons.
Nästa gång du vill skapa en annons i samma kategori så har vi sparat alla uppgifter.

Bokat uppdrag eller intervju

1. Gå in på bokningen

2. Scrolla längst ned i uppdragsbeskrivningen

3. Välj avbryt eller ändra bokning.

4. Ungdomarna meddelas automatiskt och bokningen ändras eller hamnar i din historik

Tänk på att även personligen meddela ändringen, det är helt enkelt trevligare och du föregår med gott exempel.