För alla: Notifikationer

Mina notiser funkar inte / jag får mail och notiser om för mycket

Att ha notiser påslaget är väldigt viktigt för att du ska ha koll på:

• När någon skriver till dig
  • Om det kommer upp en ny annons / om någon svarar på din annons
  • Om en bokning sker
  • Om det är dags att betala / om du fått en betalning

Du kan enkelt själv redigera hur du vill få dina notiser och vad du vill bli notifierad om. Gå in på Konto och klicka "Aviseringar" då kan du slå av och på precis så som du själv vill.

JAG FÅR INGA NOTISER
Ibland vill appen och telefonen inte synka helt, vilket är trist. Men givetvis finns det en lösning på det. Gör bara så här:

1. Gå in på inställningar i din telefon och klicka på "Notiser". Se där till att du har notiser påslaget för Yepstr-appen.
  2. Gå in på din profil i Yepstr-appen och klicka på "Hantera notifikationer" för att där klicka i det som du vill bli notifierad om.
  3. Gå in på en chatt / meddelande som du har under fliken "Kontakter" i Yepstr-appen. Längst ned på sidan kan det där finnas ett fält som ber dig slå på notifikationer.
  4. Om du gjort allt detta och det fortfarande inte fungerat gör då så att du tar bort Yepstr-appen och ladda ned den igen, då bör allt fungera och om inte gör samma procedur igen.

Lycka till och "pling-pling" på dig!