Vad kul att du hittat en eller flera ungdomar som du vill intervjua! 😀

Så funkar det

Om du vill boka en intervju med en ungdom så klickar du på Vi är överens i chatten. Under "Vi är överens om..." klickar du Ändra och väljer sedan Intervju.

Håll intervjun över telefon, eller möts upp för ett möte eller fika - bestäm vad som passar er bäst över chatten. Efteråt klarmarkerar du intervjun. Då kommer du få frågan om du vill boka in ungdomen för uppdraget, eller om du vill vänta.

KOSTAR DET NÅGOT?

Intervjuerna är kostnadsfria, så ungdomarna får inte betalt. Håll det därför lite kort, aldrig över en timme. Om intervjun är längre än 1 timme, kanske det rör sig om provjobb. Då bokar du istället ett uppdrag och betala ungdomen som vanligt.

Lycka till och skriv till oss i chatten om du har någon fråga!