För föräldrar

Förälder: Min ungdom får inga jobb

Vad kan man göra för att öka chanserna att få ett första uppdrag?

Att få ett jobb när man saknar erfarenhet och kontakter är svårt - därför har vi skapat Yepstr. Men även att få sitt första uppdrag via Yepstr kan vara en utmaning av flera anledningar.

FÖRSTA JOBBET
Att landa första uppdraget via Yepstr kan vara svårt, men långt ifrån omöjligt. Här kommer några tips på vad din ungdom kan tänka på för att öka sina chanser.

Tips för att få första jobbet

FINNS INGA UPPDRAG

Fler och fler börjar hitta till Yepstr - så kul. Men de flesta användarna bor i storstäderna. Det kan därför hända att uppdragen är få i din kommun. Du som förälder kan hjälpa genom att tipsa vänner, grannar och kollegor att ta hjälp via Yepstr. En app där man hjälper ungdomar att tjäna egna pengar och få arbetslivserfarenhet samtidigt som du får tid över till annat - blir det bättre än så?

TESTA SJÄLV

Prova appen själv. Få hjälp med att kratta löv, rensa garaget eller hjälpa till på födelsedagsfirandet. Skapa ett konto och se vad det hela går ut på - givetvis är det okej att ta hjälp av sin egen ungdom 😉