Beställare: Min annons och bokning?

När ska jag avsluta / stänga annonsen och vad händer med mina kontakter och svar?

Annons

Det första du gör när du skapat ett konto på Yepstr är att du lägger ut en annons där du beskriver vad du skulle behöva hjälp med.

Svar

Alla ungdomar som svarar på din annons hamnar automatiskt i din svarslista så att ni kan chatta med varandra och boka in intervju eller boka för uppdrag direkt. Givetvis ser ni även varandras profiler.

Boka och avsluta annonser

När du hittat en god kandidat bokar du intervju eller uppdrag under fliken Annonser. Du kommer få frågan om du "är nöjd" eller vill boka fler ungdomar. Väljer du "Jag är nöjd" avslutas annonsen automatiskt, de andra sökande meddelas, och annonsen flyttas till Historik. På det sättet kan du enkelt kontakta gamla sökanden i framtiden.

Bokningen hamnar under fliken "Bokningar", det är här du sköter betalningen efter uppdraget. Har du inte angivit en tid för uppdragen kan du bli ombedd att betala för uppdraget, men givetvis ska du inte göra det förrän uppdraget är klart.

Stäng annons

Vill du manuellt stänga en annons? Klicka på de tre små prickarna uppe i hörnet av annonsbilden. Välj där Stäng annons, när det är gjort hamnar den automatiskt i din Historik

Återkommande och framtida uppdrag

Använd tidigare annons som mall

Ändra / Avboka / Stäng annons eller bokning