För alla: Yepstr i media

Ett urval av hur media uppmärksammat Yepstr genom åren

Här kan du läsa om oss i lite blandad media

PC för alla: Få hjälp med it-support och trädgård – av grannbarnen https://pcforalla.idg.se/2.1054/1.686008/yepstr?queryText=yepstr

Sveriges Radio P1: Vem ska ansvara för arbetsmiljön i den växande gig-ekonomin?
https://sverigesradio.se/artikel/7668862

Ingenjören: Unga drömmer om att bli ingenjör https://www.ingenjoren.se/2021/01/27/unga-drommer-om-att-bli-ingenjor/

Nyheter24.se: "Här är yrket flest unga svenskar drömmer om"
https://nyheter24.se/nyheter/inrikes/952132-har-ar-yrket-flest-unga-svenskar-drommer-om

fplus: Entreprenör - ett drömjobb för unga
https://www.fplus.se/entreprenor-ett-dromjobb-for-unga/a/x3Oypn

Tidningen Syre: "Gig-företag gynnas av rut-avdraget" https://tidningensyre.se/2021/26-januari-2021/gig-foretag-gynnas-av-rut-avdraget/

Svenska Dagbladet: Intervju med VD Jacob Rudbäck. "Gig-bolagets nya drag – nyttjar rut-avdraget"
https://www.svd.se/gig-bolagets-nya-drag--nyttjar-rut-avdraget

Debattartikel i Nya Wermlands-Tidningen, "Se fördelarna med utskällda gig-ekonomin": https://www.nwt.se/2021/01/20/se-fordelarna-med-utskallda-gig-ekonomin/

Dagens Industris "Digitalpodden": https://digital.di.se/artikel/den-svenska-gigmodellen-breder-ut-sig

Mitti Stockholm: Dubbelt så många unga arbetslösa – men här är jobben att satsa på: https://www.mitti.se/nyheter/dubbelt-sa-manga-unga-arbetslosa-men-har-ar-jobben-att-satsa-pa/reptli!2UNZ@WWr1amCkZ50O2k4g/

Arbetsvärlden: https://www.arbetsvarlden.se/gig-foretag-gor-helomvandning-anstaller-tusentals/

Aftonbladet: Gig-ekonomin gör unga till daglönare
https://www.aftonbladet.se/ledare/a/GaQl4q/gig-ekonomin-gor-unga-till-daglonare

ITFinans: App-företaget Yepstr anställer 5500 gig-arbetande ungdomar
https://it-finans.se/app-foretaget-yepstr-tar-fullt-arbetsgivaransvar-anstaller-5-500-gig-arbetare/

Dagens Nyheter: App anställer 5.000 unga – LO efterlyser kollektivavtal https://www.dn.se/ekonomi/app-anstaller-5-000-unga-lo-efterlyser-kollektivavtal/

Breakit: Gigplattformen Yepstr anställer 5.500 ungdomar https://www.breakit.se/artikel/26947/gigplattformen-yepstr-anstaller-5-500-ungdomar

Dagens Industri: Stena-miljardärens jobbapp anställer alla 5.500 gigarbetare
https://digital.di.se/artikel/stena-miljardarens-jobbapp-anstaller-alla-5-500-gigarbetare

Svenska Dagbladet: Gig-bolag tvärvänder - anställer tusentals
https://www.svd.se/gig-bolag-tvarvander--anstaller-tusentals

Branschen.se: App-företaget Yepstr tar fullt arbetsgivaransvar – anställer 5 500 gig-arbetare https://branschen.se/2020/11/12/app-foretaget-yepstr-tar-fullt-arbetsgivaransvar-anstaller-5-500-gig-arbetare/

Yepstr nominerade till Sveriges bästa "Delningstjänst 2020" av idg.se
https://topp100.idg.se/2.39772/1.742035/topp100-2020-hela-listan

Podden Entreprenördriv: https://open.spotify.com/episode/6X7FEeokeJFPNFzIzmrdDl?si=4SiNvIGjR16KGeeFVAwDMA

Dagens Opinion: https://dagensopinion.se/veckans-brief/artikel/yepstr-opinionsbildar-med-elon-musk-som-forebild/?k=41cc9ba58b89940d619995c3d43095ffe530866824722981fc7bc0247cda6

Lidingö Nyheter: https://www.lidingonyheter.se/gashaga-marina-anlitar-arbetskraft-genom-app/

Civilekonomen: https://www.civilekonomen.se/aktuellt/foreningsaktiva-ungdomar-far-lattare-jobb/

Flamman: http://flamman.se/a/arbetsmiljoverket-granskar-gigforetagen

Breakit: https://www.breakit.se/artikel/25571/svenska-gig-foretag-granskas-av-arbetsmiljoverket-kan-tvingas-lagga-ner

Dagens Nyheter: Nu avgörs om gigföretag är en app eller arbetsgivare

Dagens Nyheter: Sommaren 2020 skulle vi ta över Sverige

SVT: Hur ska gig-ekonomin hanteras? Intervju med arbetsmarknadsminister Eva Nordmark och Jacob Rudbäck, vd på Yepstr.

it-finans: Gigekonomin är här för att stanna - och nu tänker vi göra rätt

Expressen: App-jobben kan försvinna lika fort som de kom

Arbetsmarknadsnytt: Företag väljer Yepstr före Arbetsförmedlingen "Det går mycket snabbare"

DI: Appen som ska hjälpa ungdomar ut i arbetslivet
DI digital: Miljardär-mentor går in i småjobbsapp
DI digital: Snabb tillväxt för småjobbsappen Yepstr

GP: App ska förmedla jobb och vägleda in i arbetslivet
GP: Därför blev det Stockholm och inte Göteborg

Breakit: Yepstr gör rollspel av ungdomars karriärstart – får in 10 miljoner kronor
Breakit: Stena-chefen Dan Sten Olsson går in i bemmaningsappen Yepstr

Dagens arena: Bolag inom gigekonomin startar branschorganisation

Dagensanalys: Yepstr satsar på att bli virala

Next Economy: Yepstr – Sveriges största jobbskapare innan 2020

Här är några artiklar för dig som bor i Stockholm
Mitt I: Fler Lidingöelever får läxhjälp inför proven
Mitt I: Ny app för ungas extrajobb
Stockholm direkt: Så fixar våra unga kneget själva – "Täby har förutsättningarna"

Men tack och lov finns det ett intresse även utanför Stockholm!
Örebronyheter
Örebronyheter

VLT: Yepstr: ett nytt sätt för unga att jobba – bokas via app
VLT: Yepstr hjälper unga hitta arbete

Upsala Nya Tidning: Nytt appföretag etablerar sig i Uppsala

Södertälje: Yepstr: ett nytt sätt för unga att jobba – bokas via app

P4 Blekinge

Nynäshamn

Och här hittar du poddar och radio som handlar om Yepstr! Lyssna gärna!
Entreprenörsdriv: https://open.spotify.com/episode/6X7FEeokeJFPNFzIzmrdDl?si=4SiNvIGjR16KGeeFVAwDMA

Gamifying Teenage Jobs With Yepstr Founder Jacob Rudbäck

The entrepreneur bringing back the neighbourhood kid

Livet som community manager på Yepstr

Podden "Vart är vi på väg?".

WebbTV
Tre bästa tips till ungdomar som söker jobb

Och här fler artiklar vi inte hittade någon bra rubrik till
Driva eget: Yepstr fixar fler jobb än arbetsförmedlingen

Mama: Nya prylar och tjänster som underlättar vardagen för småbarnsföräldrar

Metro: Så fixar du sommarjobbet i sista minuten

Integration.nu: Yepstr kliver in när Arbetsförmedlingen misslyckas

IT-pedagogen: Nu släpps Yepstr över hela landet

PC för alla: Få hjälp med it-support och barnpassning – av grannens barn

Fria företagare: Yepstr vill hjälpa ungdomar till extrajobb på småföretag

Boktugg: Yepstr vill hjälpa bokbranschen att hitta extrajobbande ungdomar

Eventeffect: Så presterar du på topp i din eventroll

Butiksinredning: Beställarnas betyg ger kvalitetssäkring

Ekonominyheter: Ny tjänst för ungdomsjobb lanseras i Sverige efter test

Ehandel: Från gräsklippning i tonåren till app för ungdomsjobb

Fplus: Arbetsförmedlingen utmanas av privata förmedlare

Ett par intressant undersökningar
Undersökning: det här önskar sig flest föräldrar på Alla hjärtans dag

Butikstrender: Här kan handeln hitta ungdomar vid jobbtoppar

Vi har inga problem med kritik om vi gör fel, men vi tycker också att rätt ska vara rätt. Nedan några artiklar om det vi anser är en ren smutskastningskampanj från hösten 2018

Breakit

SvD

Aftonbladet TV

GP

FPlus