Beställare: Så här jobbar vi med säkerhet på Yepstr

Hur vi arbetar med säkerhet på Yepstr

Att alla våra användare ska känna sig trygga hos oss på Yepstr är superviktigt för oss. Därför jobbar vi aktivt med säkerhet på flera sätt:

• Alla användare registrerar sig med BankID.
  • I vår kartfunktion är alla positioner ungefärliga. Det går alltså inte att härleda var en person bor
  • Alla ungdomar är alltid olycksfallsförsäkrade på alla jobb.
  • Ungdomar under 18 år behöver en förälders godkännande för att ta jobb via Yepstr. Föräldern meddelas också varje gång ungdomen tar ett nytt jobb.
  • Ungdomarnas profiler innehåller omdömen och referenser från tidigare uppdrag.
  • Det är enkelt att rapportera användare om det skulle behövas. Vi har en strikt nolltolerans mot all form av kränkning, hot eller dåligt uppförande.
  • Vi kan följa all kommunikation som sker i appen, så vi snabbt kan fånga upp och agera om så skulle behövas..

Har ni synpunkter, eller kommit på något vi inte tänkt på. Skriv till vår support.
Vi älskar feedback!

Är det säkert att fylla i sitt kortnummer?

Hur funkar det med skatten?