Att din lön inte har kommit kan bero på flera saker:

• Beställaren har betalat via kort, då tar det cirka 6 arbetsdagar innan pengarna är synliga på ditt bankkonto.
  • Du har skrivit in fel kontonummer i din profil. Det ska vara numret du hittar på din internetbank, INTE det som står på ditt bankkort.
  • Du har personkonto på Nordea och är född år 2000. Då kan det ibland bli strul med utbetalningen - hör då av dig till oss i chatten.
  • Du har av misstag blivit blockerad av Stripe. Läs mer om detta via knappen längst ner på sidan.
  • Du har gjort företagsjobb och då tar det 2 veckor innan pengarna trillar in på bankkontot.

På Yepstr kan du få lön på 3 olika sätt

1. Swish för jobb hos privatpersoner
  2. Kortbetalning för jobb hos privatpersoner
  3. Löneinbetalning för jobb för företag

Du kan enkelt se när pengarna beräknas komma om du går in på din profil och klickar på "Mina utbetalningar". Håll i åtanke att lönen kan komma någon dag innan och efter utsatt tid.

Får du en Swishbetalning står det inte Yepstr på kontoutdraget, bara i Swish-appen. Får du en kortbetalning så står det Yepstr direkt i kontoutdraget.

Har du frågor? Skriv till oss i chatten 😊

Läs mer: