För ungdomar

Ungdom: Sökradie och adress

Var får jag jobba egentligen?

På Yepstr kan du se alla uppdrag som finna utlagda. Men då du inte kan åka kors och tvärs över landet, kan du enkelt avgränsa ditt sökområde i filtret på fliken Utforska. Inga uppdrag i närheten?

Kicka igång mitt område

Som beställare vill man gärna ha en ungdom som bor nära, det ger en känsla av trygghet. Det minskar också risken för avbokningar och det underlättar om man vill ha hjälp snabbt.

BYTA ADRESS
Har du skilda föräldrar? Vill du se annonser vid lantstället? Tar du hellre uppdrag nära skolan än hemmet? Ingen fara, då kan du enkelt byta adress :)

1. Gå in på din profil och klicka på "Personlig information". Skriv där in din den adress du vill utgå från (ex skola, landställe eller förälder nr 2).
  2. Du kommer nu se jobb i det nya området.

Lycka till!