Självklart kan ni ändra till en annan timlön. OBS! Det är bara beställaren som kan göra själva ändringen i appen.

Gå in på 'Kontakter' -> 'Välj ungdom' -> tryck på de tre prickarna längst upp till höger '...' -> tryck 'Alla åtgärder' -> tryck 'Justera timlön'.

Var noga med kommunikation så att alla parter är med på den förändrade lönen. Att gå under den föreslagna timlönen är verkligen inget vi rekommenderar, men självklart finns det specialfall tex barnvaktsjobb över natten.