Välkommen till Yepstr!
Vad kul att du vill ta uppdrag via vår app. Yepstr är världens säkraste plats för ungdomsjobb. Därför kräver vi att alla användare verifierar sin identitet. Det enklaste är om man har ett Mobilt BankID, men det finns alternativ.

Mitt Mobila BankID funkar inte

Om du är under 18 år så har du sannolikt inte ett riktigt BankID, utan ett SäkerhetsID som ges till omyndiga personer. Vi har dock lanserat en lösning där du kan verifiera dig med en svensk ID-handling såsom ett pass, körkort eller ID-kort.

Såhär gör du:

1. När du försöker logga in, tryck på "Problem med BankID"
  2. En info-ruta kommer upp, läs den och stäng den.
  3. Tryck på "Verifiera utan BankID"
  4. Du kommer nu få valet att verifiera dig med "Authenteq" istället

Jag har skyddad identitet eller samordningsnummer

Vi har idag ingen möjlighet att skapa konton till personer med skyddad identitet eller ett samordningsnummer.