Välkommen till Yepstr!
Vad kul att du vill ta uppdrag via vår app. Yepstr är världens säkraste plats för ungdomsjobb. Därför kräver vi att alla användare verifierar sin identitet. Det enklaste är om man har ett Mobilt BankID, men det finns alternativ.

Mitt Mobila BankID funkar inte

Om du är under 18 år så har du sannolikt inte ett riktigt BankID, utan ett SäkerhetsID som ges till omyndiga personer. Vi har dock lanserat en lösning där du kan verifiera dig med en svensk ID-handling såsom ett pass, körkort eller ID-kort.

Såhär gör du:

1. När du försöker skapa ett konto, på BankID sidan klickar du på "Verifiera med annan metod"

2. Du kommer nu få valet att verifiera dig med "Authenteq" istället

3. Följ stegen hos Authenteq och återgå sedan till Yepstr.

Kontakta oss om du har problem

Jag har skyddad identitet eller samordningsnummer

Vi har idag ingen möjlighet att skapa konton till personer med skyddad identitet eller ett samordningsnummer.