Uppdrag på annan plats

Uppdraget ska utföras på annan adress. Inga problem, det löser vi :)

• Skapa en annons som vanligt.
  • Framme vid adressfältet? Radera adressen genom att klicka på det lilla krysset.
  • Skriv in adressen där jobbet ska utföras, välj rätt adress från listan med förslag som dyker upp under fältet.
  • Klart!

Min adress syns inte

Vi hämtar adresserna från Google Maps. Alla adresser finns inte med - tex om du bor i nybyggt område eller ute på landet. Men ingen fara, du ska få hjälp ändå!

Använd knappnålen och släpp den på kartan där du bor - då utgår vi från koordinaterna istället.

Funkar inte det heller? Skriv in en adress i närheten t.ex. närmsta by. I beskrivningen, sista steget längst ned på sidan, kan du förklara den exakta adressen.