Jag som ungdom
Frågor om lön, ersättning och skatt
Ungdom: OB för jobb på helger och kvällar
Får jag extra betalt för jobb på obekväm arbetstid?
Jacob Granberg avatar
Skrivet av Jacob Granberg
Uppdaterades för mer än en vecka sedan

När man som ungdom tar jobb via Yepstr får man inte automatiskt extra betalt för att arbeta på obekväm arbetstid, faktum är att de flesta uppdragen utförs just på kvällar och helger.

Vissa Beställare väljer istället att ge Yeppen lite extra betalt men det är inget som man som ska räkna med. Kommer ni tillsammans överens om ett annan timpris än den som är angiven i appen kan ni enkelt ändra priset genom chatten.

Klicka på de tre prickarna och välj Ändra timpris.