För att kunna få din lön måste du lägga in ett kontonummer. Detta nummer hittar du på din internetbank. Det är alltså inte det nummer som står på ditt kort. Fråga gärna din förälder om du inte hittar.

Lägg till bank

Först lägger du till vilken bank du har. Hittar du inte din bank i listan så finns ett alternativ som heter ''Min bank finns inte i listan", välj det och skriv sedan in IBAN-numret, inte kontonumret. IBAN-numret hittar du ofta på bankens hemsida. Ring banken och fråga om du inte hittar det.

Har du Nordea så finns det två alternativ; ett som bara heter Nordea och ett som heter Nordea Personkonto. Dessa ligger inte under varandra i listan utan scrolla till dess att du hittar det rätta. Observera att personkonto inte alltid är ditt personnummer, utan det kan vara andra siffror.

Det är VÄLDIGT VIKTIGT att du är säker på att du skrivit in rätt nummer och rätt bank. Hamnar pengarna fel är det väldigt svårt och tidskrävande att få tillbaka pengarna. Be alltid en vuxen om hjälp, så inget blir fel :)