Det ska vara kul och motiverande att jobba!
Därför har vi byggt vår app lite som ett spel där du som ungdom kan tjäna XP och gå upp i level. Alltså få poäng och gå upp i nivå allteftersom du genomför uppdrag och får bra omdömen. Det lönar sig alltså att visa framfötterna och vara driven - precis som i "vanliga" arbetslivet.

På Yepstr finns 10 levels och du startar på level 1 när du registrerar ditt konto. För att nå upp till nästa level finns det några kriterier som du måste uppfylla. Du kan enkelt se vilken level du är på genom att gå in på fliken Konto och klicka Min karriär.

Här kan du läsa vad vi förväntar oss av dig på respektive nivå.

När du går upp i level får du ett nytt rekommenderat pris och blir mer attraktiv för kunder.

I level 4, 7 och 9 får du ett nytt rekommenderat pris vilket innebär att vi uppdaterar ditt pris för nya kunder.

Ingenting kommer gratis, men är du driven och kämpar kommer vi göra allt vi kan för att du ska lyckas med dina drömmar! Vi tror på dig!