För ungdomar

Ungdom: Levels

Vad innebär det att ungdomarna har olika levels?

Det ska vara kul och motiverande att jobba!

Därför har vi byggt vår app lite som ett spel där du som ungdom kan tjäna XP (poäng) för att gå upp i level. Poäng får du av utförda jobb och fina omdömen. Det lönar sig alltså att visa framfötterna och vara driven - precis som i "vanliga" arbetslivet.

På Yepstr finns 10 levels.
Du startar på level 1 när du registrerar ditt konto. För att nå upp till nästa level finns det några kriterier som du måste uppfylla. Du kan enkelt se vilken level du är på genom att gå in på fliken Konto och klicka Min karriär.

Hur går jag upp i level?
Att gå upp i level gör du främst genom att utföra jobb. Du får även lite XP/poäng och kan nå nästa level genom fina omdömen, om du laddat upp profilbild och fyllt i beskrivningen om dig själv.

Belöningar:

• Vid level 4,7 & 9 får du som ungdom en högre rekommenderad lön.
  • Om du har en aktiv bokning med någon så kommer de få ett meddelande om att Yepstr rekommenderar en löneökning. De kan då välja att acceptera ökningen.
    Läs mer om löner här
  • Vid Level 5 kan du ta jobb för företag!

Har du nått till Level 5? VAR STOLT!
Detta innebär mer betalt och att du kan sätta det företaget på ditt CV. Men vi har också lite krav på dig vid denna nivå:

Vad innebär företagsjobb?

Krav på mig som tar företagsjobb

För att nå dina levels och lyckas på Yepstr har vi samlat våra bästa tips här när du jobbar för privatpersoner

Tips för jobb hos privatpersoner

Ingenting kommer gratis, men är du driven och kämpar kommer vi göra allt vi kan för att du ska lyckas med dina drömmar! Vi tror på dig!