Det ska vara kul och motiverande att jobba!
Därför har vi byggt vår app lite som ett spel där du som ungdom kan tjäna XP och gå upp i level. Alltså få poäng och gå upp i nivå allteftersom du genomför uppdrag och får bra omdömen. Det lönar sig alltså att visa framfötterna och vara driven - precis som i "vanliga" arbetslivet.

På Yepstr finns 10 levels och du startar på level 1 när du registrerar ditt konto. För att nå upp till nästa level finns det några kriterier som du måste uppfylla. Du kan enkelt se vilken level du är på genom att gå in på din profil. Där finns både fliken "Min karriär" och fliken "Historik över intjänad XP".

Här kan du läsa vad vi förväntar oss av dig på respektive nivå.

Basic level

För varje level du når låser du upp fördelar som kommer hjälpa dig i karriären. På level 1-4 kommer du exempelvis upptäcka att du får högre rekommenderad lön, ökad sökradie och ett digitalt CV.

High level
Här kommer du märka stor skillnad på var Yepstr kan ta dig! Här nedan kan du läsa mer om vad vi erbjuder dig för varje steg i karriären du tar. På level 9 och 10 kommer vi personligen att kontakta dig med unika erbjudanden.

Ingenting kommer gratis, men är du driven och kämpar kommer vi göra allt vi kan för att du ska lyckas med dina drömmar! Vi tror på dig!

P.S Du kan också tjäna XP genom att bjuda in vuxna till Yepstr. Be de skapa ett konto och skriva in din inbjudningskod i "kontakter" D.S