Allt har sin tid... synd att du känner att din Yepstr-tid är över :( Om du är helt säker på att du vill ta bort ditt konto kan du enkelt göra det genom att gå in på din profil och klicka på "Ta bort konto".

Psst.... om du inte vill ha jobb just nu eller inte behöver hjälpen för tillfället kan du ju alltid bara slå av notiser och inte använda appen. Man vet aldrig vad som händer i framtiden och tänk så tråkigt det då vore att du förlorar alla dina XP, ditt CV och ditt kontaktnät

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några funderingar :)  admin@yepstr.com.
Vi hoppas du stannar!

Hittade du svaret?