Ibland kan mobiltelefoner strula, ibland kan man ha glömt att slå på notiser och ibland finns det helt andra anledningar...

... oavsett vilket kan det vara oerhört enerverande eller oroande för motparten att inte få något svar.

Har du inte fått någon återkoppling från den andre efter 24 timmar, så skriv då ett mail till oss på Yepstr på hej@yepstr.com eller vid akuta ärenden/pågående uppdrag ring 08-51519000, så gör även vi ett försök att få tag på motparten.

Hör du inget från en Yep efter en lång tid är det givetvis helt okej att avboka uppdraget och boka in en annan ungdom för jobbet. Du kan enkelt chatta med den andre och sedan välja att klicka "boka" när ni hittar ett passande upplägg. Vill du få in nya kandidater är det fritt fram att lägga ut en ny annons.

Hör du inget från en beställare efter en lång tid (över 48 timmar) kan du själv avboka uppdraget och det är därmed fritt fram att söka nya jobb.

Hoppas ni får tag på varandra! :)