FÖRSTA JOBBET
Att få ett jobb när man saknar tidigare referenser eller erfarenheter kan vara lite klurigt, men långt ifrån omöjligt. Här kommer några tips på vad din ungdom kan tänka på för att öka sina chanser.


FINNS INGA UPPDRAG
Fler och fler får kännedom om Yepstr men ännu är appen mest utbredd i Stockholm och storstäderna. Detta gör att det kanske inte finns några uppdrag precis där ni bor. Men behovet av hjälp finns garanterat! Kanske kan du tipsa vänner, kollegor och bekanta om appen, det finns alltid personer som är i behov av någon som kan hämta på förskolan, någon som kan måla staketet eller vara kaninvakt över jul. Problemet är bara att många är för blyga för att fråga eller är rädda att bli ruinerade. På Yepstr finns hjälpen precis över gatan med några knapptryck i mobilen och givetvis är allt skattemässigt korrekt. Priset? Ja, det är ju bara 80-130 kr/timmen.

TESTA SJÄLV
Tänk på att det är precis sådana som du som behövs för att ungdomarna ska få jobb. Kan du kanske bidra som gott exempel? Sannolikt finns det något du behöver hjälp med där hemma... kratta löv, rensa förrådet, bära möbler eller fixa i köket under festen. Skapa ett eget konto och prova lägga ut en annons för att förstå hur det går till. Och ja, givetvis är det helt okej att ta hjälp av sin egen ungdom via appen 😉

Hittade du svaret?