Vad kul att ni båda vill vara involverade i Yepstr. Välkomna!

Idag har vi tyvärr ingen specifik lösning för detta, men ingen fara, det går givetvis enkelt att ordna. Gör bara enligt följande:

1. Ge dina inloggningsuppgifter (e-post och lösenord) till den andre personen.
  2. Byt profilbild så att det är en bild på er båda.
  3. Skicka ett mail till admin@yepstr.com och be att få ändra namn till era båda förnamn på kontot. T.ex.  Josef och Nathalie Skoglund. Idag går det inte att ha två olika efternamn, så ni får besluta er för ett namn som ni vill använda.

Givetvis kan ni även skapa varsitt konto också! Då kan ni enkelt dela kandidater med varandra genom Yepparnas profiler.

Lycka till nu och välkomna som Yepstr-familj!!