Yepstr ansvarar för att koppla samman personer som behöver stöttning med uppgifter kopplade till familjen, hemmet och trädgården med ungdomar som vill jobba och tjäna lite extra pengar. När uppdraget är klart hjälper vi till med en trygg och säker betalning samt ser till att ungdomens erfarenheter och omdömen sparas i ett digitalt CV.

Det är dock alltid du som tar hjälp som i egenskap av uppdragsgivaren bestämmer arbetsupplägg, detaljer och överenskommelser. Yepstr har därför inga regler kring avbokning eller ändring i uppdragen.  Däremot rekommenderar vi samtliga parter att höra av sig minst 24 timmar innan uppdragets genomförande ifall man får förhinder.

Att inte dyka upp på avtalad tid och inte höra av sig ser vi dock mycket allvarligt på. På Yepstr ska man vara seriös och visa alla användare respekt. Du har därför all möjlighet att rapportera en användare som du inte tycker sköter sig i enlighet med våra riktlinjer. En rapportering kan innebära allt från en tillsägelse till att kontot blir låst.

Kom ihåg att allt kan hända - det viktiga är bara att man kommunicerar med varandra :)