Att alla våra användare ska känna sig trygga hos Yepstr är superviktigt för oss. Därför jobbar vi aktivt med säkerhet på flera sätt:

• Alla användare registrerar sig med BankID. Så du kan vara säker på att ingen du skriver med ljuger om sin identitet.
  • Ytterligare verifiering via betalkort eller svenskt bankkonto.
  • Ungdomar är försäkrade under uppdrag som bokas, utförs och betalas via Yepstr är försäkrade genom If. Detta är en ansvarsförsäkring som täcker skador upp till 10 miljoner kronor. Självrisken ligger på 1500 kr och bekostas av ungdomen. Läs mer här.
  • Ungdomar har sina föräldrar kopplade till sina konton, så de har koll på all aktivitet i appen.
  • Ungdomarnas profiler innehåller omdömen och referenser från tidigare uppdrag.
  • Det är enkelt att rapportera användare, vi stänger av alla som beter sig illa.
  • Vi överser all kommunikation som sker i appen, så vi snabbt kan fånga upp och agera på aktivitet som känns otrygg.

Har ni synpunkter, eller kommit på något vi inte tänkt på. Skriv till vår support.
Vi älskar feedback!