Hos Yepstr betalar du via appen med kort eller Swish - smidigt och säkert.

Swish och kortbetalning

När uppdraget är utförts får du en notis från appen om att det är dags att betala. Väljer du kort har har ungdomen pengar på kontot efter ca en vecka beroende på mottagarbank. Betalar du med Swish kommer pengarna in direkt. Du behöver inte ha ungdomens telefonnummer för att swisha, det har vi.

Oavsett betalsätt går alltid ungdomens ersättning oavkortat till denne. :D

Trygghetspaketet

Yepstr adderar en avgift på 10% till beställarens betalning. Den täcker ungdomens försäkring, samt hantering av kontrolluppgifter. Denna avgift dras från ditt kort, oavsett om du väljer Swish eller kortbetalning.

Timändring och utlägg

Tog uppdraget längre eller kortare tid än planerat? Inget fara. I samband med betalning får du möjlighet att ändra antalet timmar så tiden blir korrekt. Här kan du även lägga på en extrapeng för utlägg eller dricks - detta går förstås direkt till ungdomen.