Vad kul att du får testa Yepstr billigare än vad det redan är 😀

Rabattkoden skriver du in under fliken "Värdecheckar och rabattkoder" som du hittar om du går in på din profil. När du skriver in den kommer du få en digital kupong som visar värdet av din rabatt samt vem/vad du fått rabatten av.

När det är dags att betala är det viktigt att du klickar i att du vill använda kupongen.

OBS!

• Koden kan bara användas en gång
  • Många koder är bara för förstagångsanvändare
  • De flesta koder har en giltighetstid, var noga med att utnyttja den innan
  • Ungdomen får sin lön som vanligt - Yepstr betalar mellanskillnaden

Njut nu av en lite lugnare vardag 🍀