Dags för löneökning? Eller har ni enats om ett smidigare upplägg?

Självklart kan ni ändra till en annan timlön. För att göra det klicka då på ungdomens profil och "Ändra timlön".

Att gå under den föreslagna timlönen är inget vi rekommenderar, men förstår att det ibland kan röra sig om specialfall. Vanliga exempel är arbeten som sträcker sig över natten (såsom hundvakt).

Om en uppgift är lite svår eller om ungdomen är skicklig kan ni givetvis höja ungdomens timlön. I så fall går ni bara in på ungdomens profil och ändrar relationslönen. Detta är något som båda parter kan göra, men tänk på att ni båda måste vara med på spelreglerna - så var noga med att kommunicera detta i chatten eller när ni ses innan. Skulle ni sedan vilja ändra tillbaka till ursprungspriset kan ni enkelt göra på samma sätt igen, genom att gå in på profilen.

Lycka till med kommunikationen och hoppas ni hittar ett passande upplägg just för er :)