På Yepstr kan du som beställare välja om du vill betala med kort eller med Swish. Oavsett vilket så sker betalningen tryggt och säkert via appen.

SWISH eller KORTBETALNING
När uppdraget är klart får du en notis i appen om att det är dags att gå in och betala. Du väljer då om du vill betala med Swish eller med kort. Du behöver inte ha ungdomens telefonnummer för att swisha, det har vi. Väljer du kort har ungdomen pengarna efter ca en vecka (5 arbetsdagar) medan ungdomen får pengarna direkt om du väljer Swish.

10 % TRYGGHETSPAKET
Yepstr lägger på en avgift på 10% till dig som beställare utöver ungdomens lön. Detta täcker ungdomens försäkring, transaktionskostnader samt hjälp med kontrolluppgifter. Denna avgift dras från ditt kort, oavsett om du väljer Swish eller kortbetalning.

ÄNDRAT TIMANTAL & UTLÄGG
Tog uppdraget längre eller kortare tid än vad som var sagt från början? Ingen fara, i samband med betalningen kommer du till ett fält där du såväl kan lägga till som dra bort antalet timmar och minuter så att det blir korrekt. Där finns även en möjlighet att lägga på en extra peng som går direkt till ungdomen, t.ex. för utlägg för fika, arbetshandskar eller eller liknande.