Vill du att ungdomen skall få pengar direkt? Nu kan du betala med Swish via Yepstr. Du kan fortfarande betala med kort via Yepstr och pengarna hamnar då hos ungdomen efter ca. 5 arbetsdagar.

Ni kan välja att använda autobetalning - det klickar du i på Yeppens profil. På så sätt blir betalningen väldigt smidig eftersom pengarna då dras automatiskt från ditt kort varje gång Yeppen rapporterat sin arbetade tid och du inte behöver göra någonting. Det går inte att använda Swish för autobetalning.

Du kan när som helst gå in på ungdomen profil och slå av eller på denna funktion. Smidigt va?

Prata ihop dig med din Yep och kom överens om ett sätt som passar er :)