Vad kul att ni båda vill vara involverade i Yepstr. Välkomna!

Idag har vi tyvärr ingen specifik lösning för detta. Men visst kan detta ordnas ändå:

1. Dela inloggningsuppgifter, (alltså e-post och lösenord) till din partner.
  2. Byt profilbild till en bild på er båda.
  3. Skriv till vår support och be att få ändra namn till era båda förnamn på kontot. T.ex.  Josef och Nathalie Skoglund.

Givetvis kan ni även skapa varsitt konto och enkelt dela kandidater med varandra genom Yepparnas profiler.

Lycka till nu!