Trygghet är A och O för oss på Yepstr. Vi är därför stolta över att kunna kalla oss själva världens tryggaste marknadsplats för den här typen av enklare sysslor. Vi kommer aldrig sluta leta efter ytterligare förbättringar, men såhär arbetar vi idag:

• Samtliga användare verifierar sig med BankID. Dessutom måsta samtliga beställare, alltså vuxna som vill ha hjälp, addera sin kortinformation som ett extra steg i verifieringen
  • Föräldrar involveras då samtliga ungdomar måste ha en målsman kopplat till sitt konto för att kunna ta ett uppdrag. På det sättet har du koll när ditt barn ska på intervju eller uppdrag - och du kan ju alltid följa med en stund för att alla ska känna sig trygga med situationen
  • Samtliga ungdomar är försäkrade med If påväg till, från och under uppdraget
  • Det är enkelt att rapportera användare som beter sig oschysst så att vi snabbt kan stänga av personen i fråga.
  • Vi har insyn i all kommunikation som sker i appen. På det sättet kan vi snabbt upptäcka och agera på otryggt uppförande.

Om du har några frågor du inte tycker vi besvarat så tveka inte att höra av dig!