Glömt lösenord:

Om du inte minns ditt lösenord så kan du klicka på valet "glömt lösenord". Du kommer då få ett mail med en länk där du kan skapa ett nytt lösenord. Tänk på att lösenordet måste vara minst 8 tecken.

Två konton:

Kanske har du råkat skapa två konton på Yepstr? Det är lätt hänt om du har två olika mailadresser. Detta innebär att du kanske inte känner igen dig i din profil eller i din historik om du råkar logga in på ditt andra konto. Prova i så fall logga ut igen och logga in med en annan e-postadress. Om det visar sig att du har två konton, se då till att ta bort det som inte är aktuellt så slipper du förvirring i framtiden.

Facebook-inloggning:

Funkar det helt plötsligt inte att logga in via Facebook? Den vanligaste orsaken då är att du är inloggad på ett annat konto i din Facebook-app. Så se till att du är inloggad på rätt konto i Facebook-appen, gå också in i browsern på Facebook och se till att du är inloggad på rätt konto även där.

Fungerar det fortfarande inte?
Skriv till oss i supporten via bubblan nere till höger.