På Yepstr vill vi ha seriösa ungdomar så detta är otroligt viktig information för oss. Hör därför alltid av dig!

Kontakta oss

1. Använd chatten, vi försöker svara så snabbt vi kan. Berätta vad ungdomen heter och vad som har hänt.
  2. Ring oss 08-51519000 och välj knappval 2
  3. Skicka ett mail till hej@yepstr.com

Supporttider
Vardagar 09:00-17:00
Helgdagar och röda dagar har vi huvudsakligen stängt men svarar så gott vi kan.

Rapportera ungdom
Om en Yep inte dyker upp eller inte sköter sig kan du rapportera denne om du går in på dennes profil. På så sätt får vi kunskap och kan kontakta ungdomen och eventuellt ta bort hen från Yepstr.